Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 1 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Özgeçmiş PDF Yazdır e-Posta

 

Baskan Kemal Kazan

 

1968 yilinda Bolu’nun Göynük Ilçesi Memeceler Köyü’nde dogdu. Memeceler Köyü Ilkokulu’nda baslayan egitim hayati, Göynük Imam Hatip Ortaokulu’nun ardindan, Bolu Anadolu Otelcilik Meslek Lisesi ile sürdü.Istanbul Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm Fakültesinde egitim hayati devam eden Kemal Kazan, Bolu’da özel sektör isletmelerinde çesitli yönetici pozisyonlarinin ardindan, askerlik hizmetini 1994 – 1995 yillari arasinda tamamladi.

 1996 yilinda Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nde göreve baslayip, Istanbul Büyüksehir Belediyesinin Sirketi BELBIM AS. AKBIL projesinde Satin Alma ve Dis Ticaret Uzmani olarak, 2005 - 2009 yillarinda da Istanbul Büyüksehir Belediyesinin Sirketi BELTUR' da Ihale ve Sözlesmeler Sefi olarak çalisti.

2009 yili yerel seçimlerinde Göynük Belediye Baskan Adayi olmasi nedeniyle Istanbul Büyüksehir Belediyesi'ndeki görevinden ayrildi. 30 Mart 2014 seçimlerinde ikinci kez Ak Parti'den Göynük Belediye Baskani adayi gösterildi ve seçimlerden zaferle çikti.

Göynük ile bagini hiçbir zaman koparmayan Kemal Kazan, Göynük Süt Üreticileri Birligi ve Bolulular Platformu kuruculari arasinda yer almaktadir. Aksemsettin Hazretleri Vakfi Baskanligi ve iki dönem de Ipekyolu Belediyeleri Turizm Kalkinma Birligi'nin Baskanligini yürütmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasi olan Kemal Kazan, Ingilizce bilmektedir.