Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 7 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Göynük Yeni Hastanesine Kavuşuyor PDF Yazdır e-Posta

Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Göynük'ün yeni bir hastane binasına kavuşacağını açıkladı.İlçe Hastanesi’nin fiziki koşullarının artık ilçeye yeterli gelmediğini belirten Başkanımız, Bolu Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç ile birlikte yürüttükleri çalışmaların sonuçlandığını ilçenin yeni bir hastaneye kavuşacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın açıklaması şöyle:

’’ Göynük İlçe Hastanemiz yıllık yaklaşık 40.000 Poliklinik başvurusu, özverili çalışanları ile başarılı bir şekilde ilçe halkımıza hizmet vermektedir.

Çok uzun yıllardan beri Göynük halkına hizmet veren ve mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan İlçe Hastanemizin fiziki şartları artık talebi karşılayamamaya başlamıştır. Bu ihtiyacı göz önüne alarak Bolu İl Sağlık Müdürümüz Dr. Dursun Koç ile yürüttüğümüz çalışmaları başarıyla sonuçlandırdık. İlçemiz yeni bir hastaneye kavuşacak.

YENİ HASTANE BİNASININ İNŞAATINI TOKİ YAPACAK

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü kararı ile ilçemize 15 yataklı yeni hastane binası yapımı uygun görüldü ve yer tahsisi yapıldı. Göynük Belediyesi,Bolu Valisi Sayın İbrahim ÖZÇİMEN Ak Parti Milletvekilleri Ali ERCOŞKUN ve Fehmi KÜPÇÜ’nün özel katkıları ile arsanın fiziki koşulları kot farkı giderilerek inşaat yapımına uygun hale getirildi.

Mimari ve diğer projeler İnşaat Onarım Dairesi Başkanlığı’nca 2010 yılında ihale edildi. Tamamlanan hastane projemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından 2012 yılında TOKİ’ye inşaatın yaptırılması için gönderildi. Aralık ayı içerisinde TOKİ tarafından hastanemizin ihalesi yapılarak inşaatına başlanılacak.

HASTANENİN SAĞLIK OCAĞINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ SÖYLENTİLERİ ASILSIZ

Göynük İlçe Hastanesinin küçüleceği, sağlık ocağına dönüştürüleceği, 112 acil servisin kapatılacağı gibi bir durum söz konusu değildir. Bu tarz söylentiler asılsızdır.

YENİ HASTANENİN YAPIMIYLA HALKIMIZ DAHA İYİ HİZMET ALACAK

Yeni İlçe Devlet Hastanesinin yapımının tamamlanması ve hizmete açılmasıyla birlikte halkımız daha iyi sağlık hizmeti alacak. Göynük halkına daha ferah, daha çağdaş, taleplerinin daha iyi karşılanabileceği bir ortamda sağlık hizmeti sunulacak.

Yeni hastanemiz ayrıca sağlık hizmeti verecek kadronun da daha iyi koşullarda hizmet vermesine imkân sağlayacak. Böylece ilçe hastanemiz çok daha iyi şartlarla donatılarak gerek hizmet alanları, gerek hizmet verenleri memnun edecek.”

Kemal KAZAN

Belediye BAŞKANI