Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 1 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Belediye Başkanımız Sayın Kemal KAZAN’IN ilçemizde yapmış olduğu hizmetler PDF Yazdır e-Posta
1. İlçemizde yıllardır büyük bir sorun teşkil eden konut sıkıntısı Başkanımız Kemal KAZAN’IN girişimleri sonucu çözüme kavuşturulmuştur. İlçemizde TOKİ tarafından yapılacak olan 240 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı yapım işi 06.01.2011 tarihinde yapılmış ve inşaat çalışmalarına da 01.05.2011 tarihi itibariyle de başlanılmıştır.

2. Tarihi dokusu ile Türkiye’nin önde gelen yerleşim yerleri arasında yer alan ilçemiz Göynük Başkanımız Kemal KAZAN’IN girişimleri sonucu Turizm Bakanlığından sağlanan ödenek ile Tarihi Kent Merkezi Sokak sağlıklaştırma ve İyileştirme Projesi kapsamında ilçede bulunan tarihi ev, iş yeri ve sokaklar yeniden aslına uygun şekilde restore edilerek hizmete sunulmuştur. Bu proje kapsamında 1.Etap çalışmaları tamamlanmış olup 2011 yılı içerisinde de 2. Etap çalışmalarına başlanılmıştır. 

3. Göynük Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Başkanımız Kemal KAZAN Göynük İdman yurdu U13 futbol takımına spor malzemesi yardımında bulundu. Eğitimden sağlığa, giyimden hayır işlerine kadar bir çok konuda önemli çalışmalar yapan Kemal KAZAN Başkanlığında Göynük Belediyesi, son olarak Göynük İdman yurdu U13 futbol takımına forma ve eşofman takımı, yağmurluk, krampon, tekmelik ve birçok spor malzemesi dağıtıldı 

4. Belediye Başkanımız Kemal KAZAN’IN yardımıyla ilçemizde yaşayan engelli vatandaşımıza Akülü Tekerlekli Sandalye hediye edildi. Sosyal Belediyecilik çerçevesinde ilçemizde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar yılın her döneminde yapılmaktadır. 

5. Belediyemiz Sağlıklı Yaşam İçin Spor Etkinliği ile ilçede bulunan tüm çocuk parklarını yeniledi. Parklara modern oyun grubu ve spor aletleri monte edilirken aileler çocuklarının daha güvenli ortamlarda oyun oynamalarının gönül rahatlığını yaşıyorlar. 

6. Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında ilçemizde yılın belirli zamanlarında Tiyatro gösterileri tertipleniyor. Bu kapsamda Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Osman Cavcının sahibi olduğu cavcı tiyatrosu çocuklar ve yetişkinler için iki farklı oyun sergiledi. Sergilenen oyunlarda ilçemiz halkı hoş vakit geçirerek güzel bir gün geçirdiler. 

7. Göynük Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve alt yapı yenileme çalışmaları yapılan Sanayii çarşısı yeni çehresi ile modern, temiz ve güvenli çalışma koşullarına kavuşmuş oldu. İlçe esnafının uzun süredir büyük sorunu olan bu durum Başkanımız Kemal KAZAN’IN çalışmaları sonucunda çözüme kavuşmuş oldu. 

8. Göynüğün uzun yıllardır büyük bir sorunu olan kanalizasyon, ana kolektör hattı ve arıtma tesisi konusunda Başkanımız Kemal KAZAN’IN çabaları sonucunda önemli mesafe kat edilmiş İller Bankası işbirliği ile ilçe merkezinde tüm ana kolektör hatlarının ve arıtma tesisi alanının harita, yüzey nivelanı ve uygulama projesi çalışmaları bitirilmiştir.2011 yılı içerisinde İller Bankası tarafından ihale edilerek yapımına başlanılacaktır. 

9. Göynük Belediyesinin bünyesinde bulunan iş makinelerinin yapılan çalışmalarda yetersiz kalması nedeniyle Başkanımız Kemal KAZAN Belediye araç parkına 1 adet kazıcı yükleyici iş makinesi ve 1 adet 25 ton kapasiteli kamyon alarak 2 yeni iş makinesi daha kazandırdı. Ayrıca itfaiye teşkilatında ki araç yetersizliğini de ortadan kaldıran Başkanımız Kemal KAZAN 1 adet tam donanımlı İtfaiye aracı alarak itfaiye teşkilatındaki araç sayısını da arttırmış oldu. 

10. İlçemiz çarşı merkezinde tarihi çınar ağacının altında bulunan çınar altı çay bahçesi tarihi dokuya eşlik etmesi ve daha modern bir görünüme kavuşması için yıkılarak yeniden inşa edildi. Tümüyle ilçemizdeki tarihi dokuya uygun şekilde yeniden yapılan çay bahçesi Mayıs ayı içerisinde halkımızın ve ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimizin hizmetine sunulacaktır. 

11. İlçemizde faaliyet gösteren ilçe devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 15 yataklı modern yeni ilçe devlet hastanesinin yer temini sıkıntısı sorunu Başkanımız Kemal KAZAN ve Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla çözülmüş olup hastane inşaatı için temin edilen alanın hafriyat çalışmaları Bolu Valiliği ve Göynük Belediyesi iş birliği ile yaptırılarak 2011 yılı içerisinde inşaatına başlanılacaktır. 

12. Başkanımız Kemal KAZAN İl Gençlik Spor Müdürlüğünün katkılarıyla ilçemizde bulunan mevcut Futbol sahasının günümüz şartlarına uygun yeniden yapılması ve modernize edilmesini sağlamıştır. Mevcut futbol sahasının alt yapı ve drenaj çalışmaları tamamlanmış, etrafına tel örgüsü çekilmiş önümüzdeki günlerde serilecek sentetik çim halı ile futbol sahası hizmete hazır hale gelecektir.