Üye Girişi



Kimler Sitede

Şuanda 2 konuk çevrimiçi

Anketler

Göynük'te yapılması gereken öncelikli iş nedir ?
 


Tasarım ve Programlama:
Koroglu Host Köroğlu Hosting
Göynük'te 240 TOKİ konutu teslim edildi PDF Yazdır e-Posta

Bolu'nun Göynük ilçesine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 240 konut hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ tarafından Göynük'ün Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi Mevkisinde yapımı tamamlanan 240 konut, bir cami ve bir iş merkezinden oluşan konutlar hak sahiplerine verildi.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Göreve başladığım günden itibaren ilçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan konut sorununu çözmek amacıyla 2010 yılında başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde TOKİ ve Göynük Belediyesi iş birliği ile çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında ilçemiz Sofu Ali Mahallesi Bey Tepesi mevkinde 2011 yılında inşaatına başlanılan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan konutlar teslim edildi." diye konuştu.

 

"Biz bu güne dek Göynük'te tarihinde yapılmamış yatırımlar yaptık" diyen Kazan, "İlçemiz ve halkımız için sorun teşkil eden sıkıntıları ortadan kaldırmak adına birçok projeye imza attık. TOKİ konutları çalışması, konut sıkıntısının önüne geçilmesi, vatandaşlarımızın daha modern ve güzel binalarda hayatlarını devam ettirebilmeleri açısından güzel bir proje. Tüm konut sahiplerine evlerinde sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum." ifadesini kullandı